כללי
דבר מנהל המתנ"ס
תושבי פרדס חנה כרכור היקרים,
אני שמח להציג בפניכם את חוברת הפעילות של מרכז כנה מאיר מתנ"ס פרדס חנה כרכור לשנת 2021-2022. השנה הרחבנו את התחומי הספורט, חוגים לילדים ומבוגרים עם צרכים מיוחדים, חוגים בשלוחת המתנ"ס וקורסים בתחומי ההי-טק. אני מזמין אותכם להצטרף למצוינות וחיי קהילה עם צוות מורים, מדריכים ואנשי קהילה מקצועיים ומסורים.
אנו שמים דגש רב על האיכות והשירות עבורכם התושבים. במתנ"ס תוכלו ליהנות ממגוון רחב של פעילויות תרבות, ספורט, חינוך בלתי פורמלי, צהרונים וקייטנות, מרכזי למידה, פעילויות פנאי לילדים ומבוגרים עם צרכים מיוחדים, קורסים איכותיים עם מיטב המרצים, פרויקטים ומיזמים קהילתיים המאפשרים מקום לכל אחד ואחת ממכם. אנו עושים את המיטב כדי לספק לכם את השירות הטוב ביותר ולגרום לכם להרגיש שייכים משמעותיים.
אני רואה במרכז הקהילתי נדבך מרכזי וחשוב מאוד בשילוב, התפתחות ועשייה משמעותית לכן אני מזמין אותכם לקחת חלק בפעילויות הרבות שאנו מציעים.
בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לעובדי המתנ"ס שמובילים ביד רמה את שלל הפעילויות במושבה עבורכם התושבים, לחברי ההנהלה ויו"ר ההנהלה שעושים זאת בהתנדבות למען הקהילה, עובדי המועצה וראש המועצה.
אתגרים רבים עמדו לפנינו ולמרות זאת היה ניתן לראות שחיי קהילה, עשייה ונתינה הם ערך חשוב עבורכם תושבי פרדס חנה כרכור. אנו מודים לכם על האמון שלכם במתנ"ס.
אנו נמשיך לתת שירות איכותי ומקצועי עבורכם לאורך כל הדרך. מצפה לראות אותכם בין שלל הפעילויות והעשייה המשותפת.
בברכה,
וינו טרפה
מנכ"ל מרכז כנה מאיר
מתנ"ס פרדס חנה כרכור