חיפוש באתר

אירועים

לרכישת הסדרה: מלקטים

על האירוע:

ימי שישי | 10:00-15:30 (4 ימי ליקוט)

לאוהבי הטבע, אוהבי האוכל, אוהבי הבישול ושוחרי האיכות

צדי הדרכים והשטחים הפתוחים מתגלים כמקור לשפע של מזון טרי, בריא, וגם טעים להפליא. נכיר ונלקט מינים שונים של צמחי בר ונבשל יחד במטבח שדה מאובזר היטב, מנות גורמה המשלבות טעמים ייחודיים ומרכיבים מקומיים. בואו להיות שותפים ביצירתה של תרבות קולינרית חדשה - מקומית וייחודית.

דמי השתתפות | 560 ש"ח למשתתף

דמי השתתפות בסיור בודד | 160 ש"ח

 

כל מפגש כולל: סיור הכרות עם צמחיית האזור, סיפורים מרתקים וטיפים קולינריים ותזונתיים, וסדנת בישול - שבסיומה תוגש ארוחת צהריים מפנקת ועשירה - מעשה ידינו. בתום הסיור יקבל כל משתתף חוברת מתכונים שנלמדו במהלכו, טיפים לבישול, ופרק מיוחד המוקדש לזיהוי המינים שפגשנו בסיורינו.

ציוד: בכל סיור יש להצטייד בכובע, נעלי הליכה, שקית בד לליקוט, כפפות גננות )לא חובה(, אוכל ושתיה לארוחת בוקר.

נסיעה: כל הסיורים מתקיימים בסביבה הקרובה. ההתניידות - במכוניות פרטיות. מי שאיננו נוהג או איננו בעל מכונית מתבקש להודיע על כך בעת ההרשמה ואנו נשתדל לארגן את ההסעה בצורה מיטבית.

מדריך: יתיר שדה לקט, בשלן, מדריך, חוקר המטבח הארצישראלי, בוגר לימודי א"י ומספר סיפורים.

מחיר: 560
לחץ למילוי פרטים וקבלת מידע נוסף:
צרו קשר:
  • רחוב הבוטנים 54
  • פרדס חנה-כרכור
  • 04-6378551
  • פקס: 04-6377368
קישורים:
  • אייקון פייסבוק
  • אייקון יוטיוב
  • אייקון גוגל
  • החברה למתנסים
מתנסנט